Paieška

2017 06 01 vyko pirmasis apskritojo stalo susitikimas su Vietos veiklos grupėmis (VVG) Žemės ūkio ministerijos (ŽŪM) ir Nacionalinės mokėjimo agentūros (NMA) atstovais.

 

 2017 06 01 vyko pirmasis apskritojo stalo susitikimas su Vietos veiklos grupėmis (VVG) Žemės ūkio ministerijos (ŽŪM) ir Nacionalinės mokėjimo agentūros (NMA) atstovais. Susitikime dalyvavo ir Šalčininkų rajonon vietos veiklos grupės atstovai.

Susitikime NMA pateikė atsakymus š jau balandžio mėnesį vykusių susitikimų atsakymus. Kai kurie klausimai dar likę atviri ir diskutuotini. Susitikimą moderavo pats NMA direktorius Erikas Bėrontas. NMA atstovės Beata Zemska ir Jovita Stelmokaitienė pateikė informaciją apie FSA derinimo aktualijas ir atsakymus į klausimus. ŽŪM atstovė Ilona Javičienė informavo apie taisyklių redagavimo tvarką ir kokie planuojami pakeitimai, bei atsakinėjo ir klausimus.
NMA direktorius pažadėjo sekančiam susitikime pasidalinti projektų vertinimo patirtimi, bei paprastinti vertinimo procedūrų tvarkas pasitelkiant IT arba ŽŪMIS. 
Kaimo plėtros ir žuvininkystės programų departamento direktorė Erika Viltrakienė padėkojo visiems už bendrą darbą ir bendradarbiavimą ir jos manymu pati geriausia ir reikšmingiausia NMA administruojama priemonė - LEADER priemonė. 
VVGT pirmininkė Violeta Jankauskienė pristatė Vietos veiklos grupių planuojamų kvietimų aktualijas.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti